öppen utbildning.Välkommen till våra öppna utbildningar i centrala Stockholm!
En möjlighet att utvecklas inom Mindfulness och Neuroledarskap.

Hjärnsmart Stresshantering.

2 dagars (1+1) utbildning

Stress är ett faktum för de allra flesta idag.  Att hantera sin stress är inte bara en nödvändighet för att må bra - det är också en avgörande kompetens för långsiktig framgång.

Under en tvådagars utbildning introduceras du i metoden Neuro Buiness Training, som bygger på den framgångsrika kombinationen av mindfulness och neuroledarskap – konsten att leda sig själv utifrån hjärnans premisser. Under utbildningen får du kunskap om vad som skapar stress, förstå dina egna stressmönster och utforska olika verktyg för hjärnsmart stresshantering.

Pedagogiken kombinerar teori med praktiska övningar och reflektion. Du jobbar med case från din egen vardag. Mellan utbildningstillfällena testar du olika verktyg i din vardag.

Kursen vänder sig till dig som vill öka din förmåga att hantera egen och andras stress.

Datum: Höstens datum är ännu inte satta. Maila oss vid intresse!
Plats: Centrala Stockholm
Pris: 5 900 SEK exkl moms

Anmälan till våra öppna utbildningar är bindande.

Fokus som framgångsfaktor.

1 dags-utbildning
 
Aldrig tidigare har vår hjärna blivit utsatt för så mycket distraktioner som nu. Distraktioner och splittrad uppmärksamhet är en riskfaktor för både hälsa och resultat. Därför är det inte konstigt att allt fler företag värderar förmågan till fokus som en framgångsfaktor. 
 
Under en dag går vi igenom hjärnans drivkrafter, pratar om varför det är svårt att behålla fokus, vad det är som distraherar oss och hur mindfulness och kunskap om hjärnan blir användbara verktyg för att stärka fokus.  
 
Dagen vänder sig till dig som vill minska din splittring och öka din förmåga till fokus och lugn.
 
Datum: Höstens datum är ännu inte satta. Maila oss vid intresse!
Plats: Centrala Stockholm
Pris: 3 100 SEK exkl moms