Carin & karin

Corporate Mind drivs av oss, Carin Frödeberg och Karin Otterbjörk. Vi har gedigen erfarenhet av näringslivet och roller som ledare inom försäljning och HR. Vi har både en vidareutbildning inom mindfulness, neuroledarskap, self compassion och är diplomerade coacher samt DISC trainers.

Glädje, Energi, Hållbarhet och Professionalism är viktiga värdeord för oss som genomsyrar vår verksamhet - något vi också vill att våra kunder ska uppleva i ett samarbete med oss.

Vi är erfarna meditatörer och drivs av passionen och övertygelsen om att verktygen för att möta dagens och framtidens utmaningar finns inom oss och i vår hjärna.
 
Under de senaste åren har vi utbildat, utvecklat och inspirerat hundratals människor att skapa nya vanor och stärka sin mentala kapacitet bland annat genom mindfulness och kunskap om hjärnan. Vi är oerhört stolta över den feedback vi får i våra utvärderingar. Inte nog med att resultaten blir väldigt bra – vi får ofta höra att vi är engagerade, inspirerande, kunniga, och pedagogiska.

Om du vill veta mer om våra profiler, besök LinkedIN.


 

Carin Frödeberg

Karin Otterbjörk