Carin & karin

Vi träffades första gången på en nätverksträff en mörk vinterkväll 2013. Vi hade nyligen lämnat våra tidigare karriärer som HR- respektive försäljningschef och hade båda vidareutbildat oss till mindfulnessinstruktörer, diplomerade coacher och DISC-trainers.

Vi delade en längtan om att sprida mindfulness och kunskap om hjärnan till näringslivet och såg den enorma potentialen och vinsten för företag som var redo att satsa på den nya tidens kompetensutveckling.
 Vi hade också uppmärksammat ett allt större intresse för meditation och mental träning i näringslivet.

Ett tycke uppstod direkt och vi bestämde oss snabbt för att jobba ihop! Den mörka vintern blev genast full av energi och kreativitet och under våren 2014 sjösatte vi Corporate Mind. Vilken lycka!

Sedan starten har vi med stor glädje och engagemang mött ett tusental individer i våra olika utvecklingsaktiviteter. Det är en ynnest varje dag! Vi har också vidareutbildat oss inom bland annat Neuroledarskap och Self Compassion.

Vi är stolta över
 den feedback vi får i våra utvärderingar. Inte nog med att resultaten blir väldigt bra – vi får ofta höra att vi är  inspirerande, kunniga, och pedagogiska. 

Om du vill veta mer om vår bakgrund, kolla våra profiler på Linkedin.

Grundarna av Corporate Mind
Carin Frödeberg och Karin Otterbjörk

Carin Frödeberg

Karin Otterbjörk